• תַפרִיט
  • תַפרִיט

איך להזמין מלון בזול? הטריק הסודי של אתר טיולים.נט

דף הבית » איך להזמין מלון בזול? הטריק הסודי של אתר טיולים.נט

מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.

זמן קריאה משוער: 6 דקות

רוצים להזמין מלון בזול? אתרי ההזמנות השונים טוענים שאצלם המחיר הכי משתלם, אך למעשה הם לא בהכרח מתנהלים מולנו בשקיפות מלאה ומספקים את המחירים הטובים ביותר. לאחר שנים של התנסות בהזמנת לינות באינטרנט, אנחנו רוצים להציג לכם טריק סודי שיוכל לעזור לכם למצוא מלונות במחירים זולים יותר. אז איך להזמין מלון בזול? הנה כל השלבים, שיוכלו לחסוך לכם מאות ואלפי שקלים – מניסיון!

אם אינכם בטוחים כיצד לבחור את מקום הלינה, קראו >> איך לבחור את מקום הלינה לחופשה.

*גילוי נאות: עמוד זה כולל מספר קישורים של תכניות שותפים שלנו. אם תלחצו על הקישור ותרכשו דרכו את אחד מהשירותים, אנחנו נקבל על זה עמלה, שתעזור לנו לתפעל את האתר. הדבר נעשה ללא תוספת עלות עבורכם. תודה על העזרה!

8 השלבים שיעזרו לכם להזמין מלון בזול

שלב 1 – הזמינו לפחות חצי שנה מראש

לרוב, המחירים הזולים ביותר יהיו זמינים לפחות חצי שנה מראש. לכן, מומלץ להתחיל לתכנן את הטיול שלכם כמה שיותר זמן לפני ולהתחיל בהזמנת המלונות רק ברגע שיש לכם את כרטיסי הטיסה.

שלב 2 – עשו ביטוח נסיעות לחו”ל

מיד לאחר הזמנת הטיסות, עשו ביטוח נסיעות לחו”ל. ביטוח הנסיעות יוכל לעזור לכם בהשגת מחיר זול יותר בהמשך. רק וודאו שהביטוח מכסה מקרים שבהם צריכים לבטל לינה מסיבות בריאותיות.

שלב 3 – הסתירו את מיקום המחשב שלכם

מומלץ להשתמש בהסתרת IP כדי למנוע את זיהוי מיקומכם בגלובוס – PIAVPN. תוכנה שמסתירה את ה-IP יכולה לשנות את מיקום ה-IP שלכם למיקום אחר (שנו מידי פעם למדינות עולם שלישי, בריטניה, איטליה, גרמניה, צרפת, ארצות הברית).  כך, יכול להיות שתיתקלו במחירים שווים במיוחד (בגלל כוח הקנייה).

הערה: המערכות של החברות יודעות מיהו הגולש בנסתר ואז המחירים בכולם וברובם זהים.

שלב 4 – עשו השוואת מחירי לינות

במקום להיכנס לאתר הזמנות של מלונות, כמו אתר בוקינג, אקספדיה, הוטלס, אגודה, טריפאדוויזור ועוד, מומלץ להתחיל את החיפוש שלכם באתר להשוואת מחירי לינה. אתר השוואות ישווה עבורכם את המחירים באתרי ההזמנות השונים וגם באתר המלון ויציג בפניכם את המחירים הזולים והעדכניים לשנייה שחיפשתם, תוך שניות ספורות! כך, תוכלו לחסוך הרבה זמן בשלב החיפוש הראשוני.

על איזה אתר השוואות אנחנו ממליצים? אנחנו ממליצים על Hotelscombined. זהו אתר השוואות המציע מאגר של למעלה ממיליון מקומות לינה ברחבי העולם. האתר סורק את כל אתרי ההזמנות והמלונות הקיימים ברשת שלו לפי מדינה, עיר ו/או שם מקום הלינה, תאריכי הלינה, מספר הכוכבים, המרחק ממרכז העיר, טווח מחירים, פופולאריות ועוד.

מובהר שוב. המחירים שמתקבלים מהחיפוש הם עדכניים לאותה דקה (והם משתנים כל הזמן לפי הצע וביקוש, על ידי מחלקות ההזמנה של המלונות שמפרסמים באתרי המכירות).

שלב 5 – בדקו את דרוג המלון

אם אתם מחפשים מקום לינה טוב נסו לחפש מלון עם דרוג 8, במרכז העיר (ולא בפריפריה-בגלל בזבוז זמן) ובין היתר שכמות המדרגים הוא בכמות גדולה. כשאתר כמו אתר השוואות הוא לוקח בשקלול את כל האתרים וכך האמינות גדולה, מאשר אתר ספציפי שמנסה למכור עם המלצות שלא תמיד אמינות
טיפים חשובים ביותר, איך לזהות באינטרנט ביקורות מזויפות?

שלב 6 – השתמשו בקבצי קוקיס לטובתכם

מכירים את המושג “קבצי קוקיס” (Cookies)? אלה עוגיות מעקב שנשלחות מהשרתים של אתרי האינטרנט שבהם אתם מבקרים אל הזיכרון של המחשב. אלה קבצים קטנטנים, שמטרתם לבצע התאמות ייחודיות לכם ולייעל את השימוש שלכם באתרים השונים.

כשאתם מסתכלים בתוצאות שמתקבלות באתר להשוואת לינות, התוצאה העליונה תראה לכם את המחיר הזול ביותר. אך, אם תשתמשו בקוקיס לטובתכם – תוכלו להרוויח ולהשיג מחירים זולים יותר. כדי לעשות זאת, היכנסו לא רק לאתר הראשון ברשימה אלא גם לאתר השני, השלישי, הרביעי וכן הלאה. ברגע שאתם נכנסים לאתר הראשון, הקוקיס נשמרות. אם האתרים הבאים הם חברות אחיות של האתר הראשון, הם עשויים לקלוט את הקוקיס שלכם ולהוזיל את המחיר כדי לפתות אתכם להזמין.

שלב 7 – בדקו את המחיר מול המלון

לפני או אחרי שאתם מבצעים את ההזמנה באינטרנט, מומלץ להיכנס ישירות לאתר המלון ובגלל שהם משתמשים במנגנון זיהו פעולות מקלדת ו/או עכבר hotjar. וכבר קרה לי שהמערכת זיהתה שאני הולך לכיוון X שסוגר את הדף שלהם, קופץ פופאפ (רנדומלי-לא באופן קבוע) עם הצעה הזולה בעשרות אחוזים ממה שהציעו בדף נרשמי. אותו פופאפ לא נסרק על ידי מערכות מנועי החיפוש בגלל שימוש בפונקציה NOFOLLOW (מוכר ומובן למי שמבין בקידום אתרים ובניית אתרים). זה אמיתי, אני ניסיתי. שיטה זו טובה גם מול אתרי חברות התעופה

לאחר מכן, לא להתבייש להרים טלפון למלון עצמו או למחלקת ההזמנות שלו ולשאול אם הם יכולים להציע לכם מחיר זול יותר. לפעמים, יש למלון אפשרות לתת לכם מחיר טוב יותר. זה אמיתי וזה קרה לי.

שלב 8 – הזמינו לינה עם אפשרות ביטול

אם אינכם בטוחים אם להזמין מלון מסוים, מומלץ לבדוק האם יש אפשרות להזמין אותו עם אפשרות ביטול. מלונות רבים מספקים אפשרות לבטל את ההזמנה כמה ימים לפני מועד ההגעה למלון. כך, אם תמצאו דיל טוב יותר, תוכלו לבטל את ההזמנה ולהחליף למחיר המשתלם יותר – לא משנה אם המחיר הוא במלון שלכם או במלון בקרבת מקום.

בכל מקרה, מומלץ להזמין מלון עם אפשרות ביטול וכחודש לפני מועד ההגעה לבדוק שוב את המחירים דרך Hotelscombined. מומלץ לבדוק את מחירי המלון שכבר הזמנתם וגם מלונות בסביבה הקרובה. יכול להיות שתמצאו מלון טוב קרוב למלון שהזמנתם במחיר אטרקטיבי יותר.

הזמנתם ביטוח נסיעות לחו”ל? הוא כולל כיסוי ביטול לינה בשל מצב רפואי? אם כן, אתם יכולים להשיג מחיר משתלם יותר. כשאתם סגורים על התאריכים שלכם, אתם יכולים להחליף את ההזמנה שלכם להזמנה ללא אפשרות ביטול, שהיא זולה יותר. כך, אם תאלצו חס וחלילה לבטל את החופשה שלכם, תוכלו לקבל את הכסף.

וודאו שאתם מזמינים את ההזמנה החדשה ורק לאחר מכן מבטלים את ההזמנה הקודמת, שביצעתם עם אפשרות ביטול. חשוב לשים לב למועד האחרון שניתן לבטל את ההזמנה הראשונה.

יש לבדוק מול סוכן אישי (לא אינטרנטי) אילו תנאים להחזר כספי הזמנת לינות עקב ביטול טיול. לכל חברת ביטוח יש תנאים והתניות שונות

הכירו את אתרי ההזמנות השונים והם לא אתרי השוואות

כפי שכבר כתבנו, מומלץ להשתמש במנוע השוואת מחירים כדי למצוא את המחירים הזולים ביותר באתרי ההזמנות. הבקשה שלכם נשלחת לכל אתרי ההזמנות באותה שנייה.

עם זאת, חשוב להכיר את אתרי ההזמנות השונים ומה שיש להם להציע, כיוון שבסופו של דבר תופנו אליהם. לכן, הכנו לכם סקירה קצרה על אתרי ההזמנות המרכזיים:

Booking

אתר בוקינג הוא כנראה אתר ההזמנות המוכר ביותר בעולם. הוא כולל תערובת מגוונת של בתי מלון, דירות, מוטלים ואכנסיות. הוא גם מציע אפשרות סינון נרחבת שמאפשרת להיכנס לפרטי הפרטים של הנכסים. האתר הוא בבעלות Priceline, קבוצת תיירות אינטרנטית בעלת מאות אתרי הזמנות המתמחרים אלה באלה אך ניזונים מאותו מקור מידע. בעבר, היו תביעות נגד Priceline על הטעיית צרכנים בשיטות שונות. אז – שימו לב כשאתם מזמינים!

Agoda

אתר Agoda הוא אתר הזמנת לינות שהתחיל את דרכו בהתמקדות באסיה, אך היום מציעה מלונות גם ברחבי העולם. מומלץ לבדוק את Agoda מדי פעם, כי לפעמים הוא מספק מחירים שווים יותר מאתרי ההזמנות המתחרים. האתר גם מדגיש שהוא מוכן לעשות “השוואת מחירים”. כלומר, אם תמצאו מלון במחיר זול יותר ממה שמופיע באתר שלו, הוא ישווה לכם את המחיר.

Expedia

Expedia היא סוכנות נסיעות מקוונת בבעלות Expedia Group שבסיסה בסיאטל. ניתן להשתמש באתר ובאפליקציה לנייד להזמנת כרטיסי טיסה, הזמנות לבתי מלון, השכרת רכב, וחבילות נופש. בגלל גודל החברה וחוסנה הפיננסי, יש מצב שתמצאו מחירים מעולים. לחברה יש שרות לקוחות מהטובים שיש. בלא מעט מן המקרים ניתן לפנות ליועץ של אקספדיה  שיסביר לכם באמינות ובאובייקטיביות מלאה.

Hotels

אתר Hotels הוא אתר ששייך ל-Expedia. הוא מאפשר למצוא מבצעים טובים באמצעות מגוון רחב של מסננים. התוצאות הראשונות שעולות לאחר החיפוש באתר נוטות להציג מאזן טוב של בתי מלון במחירים נמוכים וגבוהים יותר, בעיקר סביב מרכזי הערים. האתר מציע גם מגוון דירות אירוח וצימרים.

Tripadvisor

טריפאדווייזור הוא פורטל אינטרנט אמריקני המפרסם מידע וחוות דעת של מטיילים אודות יעדים ועסקים שונים ברחבי העולם אשר מסייעים למשתמשי האתר לתכנן טוב יותר את חופשותיהם. האתר כולל גם מערכת פורומים אינטראקטיביים. ממשק האתר פועל גם בשפה העברית. כאן תוכלו לעשות השוואה נוחה ולהסתכל על תמונות אמיתיות ממטיילים. טריפאדווייזר נבחרה לחברה איכותית באמריקה על ידי פורבס.

בדף ההשוואות עשויים לבוא עוד חברות שאתר ההשוואות שסומך עליהם, כולל הפניות לרשתות לינה שעשויים לצאת במבצע.

איך אתרי הזמנת המלונות עובדים עליכם ללא בושה?

לפני שנתחיל, שיהיה ברור, מי שמזרים את המחירים בכל אתרי ההזמנות הם בעלי המלונות. אתרי ההזמנות הם רק פלטפורמה לפרסום עם כלי מידע מהמתוחכמים שיש.

בעלי המלונות גילו תרנגולת מטילה ביצת זהב. שווה להם להכניס מחיר גבוה באתר ידוע ונפוץ ואילו אתרים הפחות ידועים המחירים זולים עד 50% פחות ואני כותב זאת מניסיון אישי.

בשנים האחרונות, היו מספר תלונות כנגד אתרי הזמנת המלונות שהם מציגים מצגי שווא על מנת לפתות את הגולשים להזמין מלונות דרכם. אז חשוב מאד להיות מודעים לעניין ולדעת איך מנסים לעבוד עליכם ולהלחיץ אתכם. כך, תוכלו להזמין מלון בלי לחץ, מתוך שיקול דעת אמיתי. אז איך אתרי הזמנת המלונות עובדים עליכם? הנה כמה דרכים:

  • טוענים שעוד מעט המלון יתמלא וכבר לא יהיו חדרים זמינים. הרבה אתרי הזמנות מראים לכם כמה אנשים התעניינו בנכס שבו אתם צופים. לפעמים, הם מגדילים לעשות ורושמים באותיות אדומות מלחיצות “נותרו רק עוד X חדרים בנכס זה!” כל זה נועד להלחיץ אתכם ולגרום לכם להזמין את המלון במהירות האפשרית. יש גם טענות שהאתרים מציגים בכוונה מלונות שהתמלאו לגמרי כדי לגרום לכם לחשוב שגם המלון שלכם יתמלא בקרוב.
  • לא מציגים את כל העלויות. הרבה פעמים, המחיר שתראו באתר ההזמנות הוא מחיר שלא כולל עלויות מסוימות כמו מיסים. כך, המחיר נראה זול כשבעצם הוא לא בדיוק המחיר. ועל זה נערכים לא מעט משפטים בינלאומיים.
  • מקדמים מלונות שנותנים שלהם עמלות גבוהות יותר. לפעמים, אתם תראו שהתוצאות הראשונות שמופיעות לכם הן של מלונות ששילמו על פרסום ממומן או שפשוט משלמים עמלה גבוהה יותר לאתר ההזמנות. בעבר, האתרים כלל לא ציינו שהם מציגים מלונות עם פרסום ממומן, אך בעקבות תביעה נגדם, הם מציגים את המידע הזה בפני חלק מהמשתמשים.
  • משתמשים בכלי המנתח את פעולותיך במקלדת ו/או עכבר תוך שימוש בבינה מלאכותית AI היודעות לנתח את הפעילויות שלך ולחזות כמה אתם מוכנים לשלם? איפה אתם מעוניינים ללון? ועוד פרטים.

לסיכום

כשאתם מזמינים מלון, כדאי להשקיע זמן ומחשבה כדי להשיג את המחירים הזולים ביותר. אין תשובה אחת לשאלה “איך להזמין מלון בזול?” יש הרבה שיטות שאפשר להשתמש בהן כדי להשיג את המלון שאתם רוצים במחיר הזול ביותר. אנו מקווים שעזרנו לכם להבין את שוק אתרי ההזמנות וההשוואות וכיצד אפשר להוזיל עלויות.


על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם