• תַפרִיט
  • תַפרִיט

המלון המומלץ בעיר קגושימה באי קיושו

דף הבית » המלון המומלץ בעיר קגושימה באי קיושו

מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.

זמן קריאה משוער: < 1 דקה


לנה, צילמה וכתבה: שרה פלד. הכתבת המטיילת ביפן

קגושימה

העיר קגושימה נמצאת בקצה הדרומי של קיושו והגענו אליה במיוחד כדי לבקר בפארק הלאומי של הר הגעש סקרוג’ימה שהוא הר געש פעיל. בחרנו ללון במרכז העיר הקרוב במרחק הליכה מהנמל ממנו יוצאת המעבורת לאי הר הגעש.

מלון ריצ’מונד קגושימה קינסייקו Richmond hotel Kagoshima Kinseicho

בחרנו במלון של הרשת כי ידענו מה נקבל. המלון ממוקם ברחוב הראשי ולו חנייה צמודה אוטומטית. מכניסים את הרכב למעלית ומשגרים אותו באמצעות מחשב לחנייה התת קרקעית. המלון בעיצוב מודרני והחדרים ענקיים.

מה בחדר? החדר בגודל 31 מ”ר כולל גם ספת צפייה בטלויזיה, שולחן קפה ו-2 הדומים. שולחן כתיבה, שקעים למטענים, קומקום וערכת קפה ותה, חלוק ונעלי בית.

חדר רחצה: מרווח ומאובזר בערכת טואלטיקה, מייבש שיער, מברשת ומשחת שיניים, מברשת שיער וערכת גילוח.

מלון ריצ’מונד קגושימה קינסייקו (Richmond Hotel Kagoshima Kinseicho) ממוקם צעדים ספורים בלבד מתחנת החשמלית אסאהידורי (Asahidori Tram Stop). תחנת רכבת השינקסן JR קגושימה צ’ו (JR Kagoshima Chuo Shinkansen) נמצאת במרחק של 10 דקות נסיעה ברכב או בחשמלית משם. המלון נמצא במרחק 8 דקות הליכה מאזור טממונקן-דורי (Temmonkan-dori) התוסס וכ-12 דקות הליכה מאקווריום קגושימה (Kagoshima Aquarium). נמל התעופה של קגושימה (Kagoshima Airport) נמצא במרחק של 50 דקות נסיעה באוטובוס משם.

יתרונות: חנייה צמודה, מיקום מרכזי – קרוב לרחובות הקניות והמסעדות וקרוב לחוף והנמל. חדר מרווח ומפנק במיוחד במחיר זול.

חסרונות: אין

איפה מבקרים? לוקחים מעבורת לפארק הלאומי להר סקוריג’ימה ומטיילים עם רכב או עם אוטובוס מקומי שעושה סיבוב בכל נקודות התצפית והביקור. כדאי להקדיש כ-3 שעות. החזרה עם המעבורת לעיר או המשך ברכב לכיוון קירישימה וביקור בפארק הלאומי קירישימה.

ציון:9

מלון זה מצאתי במערכת השוואות מחירי לינות. לפרטים נוספים, תמונות , לחץ כאן >הצעות מחיר הכי טובות למלון שמאד מומלץ, מלון ריצ’מונד קגושימה קינסייקו Richmond Hotel Kagoshima Kinseicho


על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם