מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.
זמן קריאה משוער: 3 דקותבנקים חשמליים שימושיים במיוחד כשאתה נוסע או כשאתה משתמש במכשירים הניידים שלך לתקופות זמן ממושכות. אז אם אתם שוקלים להשקיע בבנק כוח טוב ואמין אלה הדברים העיקריים שיש לקחת בחשבון לפני שקונים בנק כוח.
סוללות גיבוי חשמלים מעולים באמזון ארה”ב
סוללות גיבוי חשמליים ומעולים בבנגגוד. שם אני קניתי
קיבולת
זו אולי התכונה הברורה ביותר שישחייבת להיות היא הקיבולת.. המספר שאתה מעוניין בו הוא mAh (מיליאמפר שעות). ככל שיש לבנק כוח יותר mAh, כך הוא אמור לספק יותר כוח.
בנקים חשמליים מחולקים לשלוש קטגוריות:
- בנקים חשמליים קטנים (עד 7,500 mAh) – בדרך כלל מספיקים לטעון טלפון חכם פעם אחת
- בנקים חשמליים בינוניים (7,500-14,999 mAh) – בדרך כלל מספיקים לטעון טלפון חכם פעמיים
- בנקים חשמליים גדולים (יותר מ- 15,000 מיליאמפר / שעה) – בדרך כלל מספיקים לטעון טלפון חכם 4 פעמים ויותר
בנקי חשמל בעלי יכולות גבוהות נוטים להיות גדולים וכבדים יותר. אתה יכול לשכוח בקלות בנק כוח של 3,350 מיליאמפר / שעה בתיק היד שלך, אך עד 20,000 מיליאמפר / שעה, דגמים רבים ישקלו באופן ניכר, ולא ישתלבו בנוחות בכיס.
ניתן לשאת את רוב בנקי החשמל במטוסים כמזוודות יד, אך לא במזוודות מסומנות. בנקים חשמליים בעלי קיבולת גבוהה מאוד (בערך יותר מ- 27,000 מיליאמפר / שעה) אינם ניתנים לעלות על מטוסים כלל – והם עשויים להיות מוחרמים בשדה התעופה. לכן, הקפד לבדוק את כללי חברת התעופה שלך לפני טיסה.
מסתבר שבבדיקות שנערכו במכשירים לא מוכרים יש רק 77% מיכולת ה- mAh המוצהרת שלבה הטובים ביותר יכולים לפעמים לספק יותר ממה שהם כותבים. אז קנה מטענים חשמליים איכותיים.
עוצמת הזרם החשמלי
עוצמת הזרם החשמלי נמדדת ביחידות אמפר והם מתייחסת למהירות הטעינה. ככל שהעוצמה תהיה גבוהה יותר משך זמן הטעינה יהיה מהיר.
כיום קיימים שני עוצמות הן 1A ו-2.1A שהוא המהיר יותר ובתנאי שהכבל תומך בכך.
כמה מבנקי החשמל הטובים ביותר 2/1A יכולים לטעון את הטלפון החכם שלך במלואו תוך 45 דקות, ואילו האיטי 1A ביותר לוקח שלוש וחצי שעות. זה בסדר אם אתה טוען לילה, אבל אם אתה זקוק לפרץ כוח מהיר במכשיר כמו טאבלט, אתה תתקשה לטעון אותו מהר יותר מכפי שהוא צורך אנרגיה.
יציאות כניסה / יציאה
יציאות קלט משמשות להטענת בנק הכוח, בעוד יציאות פלט מעבירות את האנרגיה למכשירים שלך. ישנם הבדלים קטנים בין כל סוג, אך בדרך כלל כדאי לרכוש בנק כוח עם שקעים המתאימים למכשירים ולכבלים שאתה מתכוון להשתמש איתו.
USB-A (פלט)
יציאה זו מיועדת לכבל ה- USB השמנמן הקלאסי. בעוד יציאות USB-A נעלמות אט אט ממחשבים ניידים , אבל הן עדיין בין סוגי הכבלים הפופולריים והרב-תכליתיים ביותר.
כמעט כל בנקי החשמל כוללים לפחות פלט USB-A אחד.
USB-C (קלט / פלט)
זהו הסטנדרט העדכני ביותר ב- USB, ומשמש ברוב הטלפונים החדשים של Android. בניגוד לשקעים האחרים שהזכרנו, USB-C יכול לשמש ככניסה או יציאת פלט. סוג כבלים זה תומך ב’אספקת חשמל ‘. חיבורי USB-C הם גם הפיכים, כך שאין סיכוי לחבר אותם הפוך.
מיקרו USB (קלט)
זהו סוג כבלים פופולרי לטעינת בנקים חשמליים, סמארטפונים ישנים ומכשירים קטנים אחרים – כך שיש סיכוי טוב שכבר יש לך כאלה בבית שלך. בניגוד ל- USB-C ולברק, כבלים של מיקרו USB צריכים להיות מחוברים בצורה הנכונה – מה שעלול לגרום להם להתקלקל.
כבל ברק (קלט)
זה היה הכבל הקנייני של אפל מאז האייפון 5. כמו USB-C הוא הפיך, כך שניתן לחבר אותו בשני הכיוונים למעלה. דגמים עם כניסות ברק עשויים להתאים לך אם אתה משתמש באפל וברצונך למזער את מספר הכבלים שאתה צריך. במשך שנים מסתובבות שמועות לפיהן אפל עשויה להתרחק מכבל הברק במהדורות עתידיות.
אספקת חשמל
אספקת חשמל, או ‘PD’, היא אחת מכמה טכנולוגיות טעינה מהירה, שתוכננה להאיץ את הזמן שלוקח לבנק החשמל לטעון את המכשירים שלך. היא עושה זאת על ידי הגדלת הספק המשמש לטעינה לכמות המקסימלית שבה המכשיר שלך יכול להתמודד בבטחה. זה עובד רק עם כבלי USB-C תואמים, הכוללים שבבים מיוחדים המונעים התחממות יתר.
תכונה זו דורשת כבל USB-C תואם כדי לעבוד.
תצוגה
לרוב בנקי החשמל יש אותו סוג תצוגה – ארבע נורות לד, שניתנות להפעלה באמצעות כפתור הפעלה. כאשר לטעינה יש הרבה טעינה, כל ארבע הנורות נדלקות. כשהוא ריק, כל ארבע האורות נשארים כבויות. אם אתה רוצה תצוגה ספציפית יותר, בחלק מהדגמים יש מסכים קטנים המראים בדיוק מה האחוז שנותר בבנק החשמל.
לידיעה
בנקים חשמליים אחרים מתפשרים יתר על המידה כשמדובר בסכום החיוב שהם באמת מספקים. הגרוע ביותר שבדקנו הוציא רק 77% מיכולת ה- mAh המוצהרת שלו. הטובים ביותר יכולים לפעמים לספק יותר ממה שהם טוענים.
על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.