• תַפרִיט
  • תַפרִיט

מלון נהדר ומומלץ בג’יאושי, מחוז ילן (טאיוואן)

דף הבית » מלון נהדר ומומלץ בג’יאושי, מחוז ילן (טאיוואן)

מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.

זמן קריאה משוער: 2 דקות

שהה במלון: יאיר בר זוהר בטיול טאיוואן הונג קונג בחסות קתאי פסיפיק.

המלון הומלץ לי על ידי: מיטל מרגליס לין, יועצת ומדריכת טיולים בטאיוואן

מלון וולספרינג סילקס Wellspring by Silks  בן 12 קומות, ממוקם במיקום אידיאלי בעיירה ג’יאושי (Jiaoxi)  המלון מציע גישה נוחה למקומות שחובה לבקר בהם. המלון שופץ ב 2015.

השירות  במלון מעולה. המלון מציע Wi-Fi חופשי בכל החדרים, ניקיון חדר כל יום, גישה לכיסא גלגלים, קבלה 24 שעות ביממה

כל  119 חדרי האירוח כוללים מגוון שירותי נוחות. חדרים רבים אף מספקים טלוויזיה עם מסך שטוח, קפה נמס חינם, תה חינם, נעלי בית, ספה בכדי להבטיח נוחות לכל סוגי האורחים. במהלך היום תוכלו ליהנות מהאווירה המרגיעה של ג’קוזי, מרחצאות חמים, בריכה חיצונית גדולה  ומחוממת על הגג.

מלון Wellspring by Silks מהווה את הבסיס המושלם שממנו ניתן לצאת ולטייל ב-Yilan.

הכניסה לחיות מחמד אסורה, למעט כלבי נחייה.

חוות דעת אישית: יש בו את כל הנוחיות של מלון יוקרתי. הצוותים כאן היו ידידותיים ומקצועיים במיוחד.המלון הציע חטיפים ושתייה כל היום באזור הלובי. החדר היה נחמד ונקי, מיטה וכריות נוחות. ן. כל החדרים מצוידים באמבטיית מעיינות חמים חצי חיצונית שהיא מושלמת, אמבט המעיינות החם ממוקם חצי בחוץ, כלומר אתה יכול להרגיש את האוויר הקר בחוץ ולהירגע באמבט החם. מושלם. ארוחת הבוקר הייתה מעולה. אחת מחוויות ארוחת הבוקר הטובות ביותר שעברתי. מבחר הפירות שלהם היה מדהים. 

שווה את המחיר!!!

השוואת מאות אתרים לחוות דעת ומחירים של המלון בטאיוואן וולספרינג סילקס Wellspring by Silks 

מקומות הקרובים  למלון

תחנת הרכבת ג’יאוושי 0.2 ק”מ
מוזיאון השמרים האדום – 10 מטר
אביב חם בסגנון יפני של טאנגצ’נג 0.4 ק”מ
פארק המעיינות החמים טאנגוויגו 0.4 ק”מ
 
פארק המעיינות החמים ג’יאוושי 0.5 ק”מ
 
מקדש ג’יאושי שייטיאן – 0.75 ק”מ
 
גלריית גילוף האמנות של מרי לאו – 1.74 ק”מ
 
שביל היסטורי Paoma – ק”מ 1.86
מפל וופנגחי 2.8 ק”מ
אגם לונגטאן יילאן 5 ק”מ
רחוב טאצנג העתיק 6 ק”מ
חוף טאצנג 6.1 ק”מ

המוזיאון הבריטי – 7.4 ק”מ

כיכר ג’ימי – 8.34 ק”מ

מוזיאון המשקאות צ’יה צ’אן לאן – 8.36 ק”מ

פארק Luodong Forest Cultural  

שוק הלודונג בלודונג – 16.87 ק”מ

על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם