• תַפרִיט
  • תַפרִיט

סיור יום מלא בפראג הכולל שייט בנהר הוולטאבה, ארוחת צהריים וביקור במצודת פראג

דף הבית » סיור יום מלא בפראג הכולל שייט בנהר הוולטאבה, ארוחת צהריים וביקור במצודת פראג

מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.

זמן קריאה משוער: 2 דקות

אנו מזמינים אתכם לשלב היסטוריה, אמנות ואדריכלות בסיור של יום שלם בפראג, במהלכו תוכלו לראות את מצודת פראג, אחת הטירות הגדולות באירופה מתקופת ימי הביניים, לצאת לשייט על נהר הוולטאבה. אתם תגלו את האטרקציות המרכזיות של פראג, ביניהם עיירת לסר שהיא מורשת עולמית של אונסק”ו, התיאטרון הלאומי, כיכר ואצלב ועוד! תיהנו מארוחת צהריים בת 3 מנות במסעדת יוקרה. לאחר מכן, תצאו לשייט מהנה ומרגיע על נהר הוולטאבה, עם כיבוד והדרכה אינפורמטיבית מהמדריך שלכם.

עיקרי הדברים

  • ארוחת צהריים כלולה
  • תצאו לשייט בסירה ותראו את המראות מן המים
  • מדריך אינפורמטיבי, ידידותי ומקצועי

הסיור שלכם בפראג, שאורך יום שלם, מתחיל בנסיעה נוחה באוטובוס סביב העיר החדשה והעיר העתיקה של פראג. תוכלו ליהנות מנוף פנורמי של אטרקציות גדולות כגון התיאטרון הלאומי, אחד המוסדות התרבותיים החשובים ביותר של צ’כיה, לראות את פאודר גייט, מגדל מהמאה ה-15 בסגנון אדריכלות גותית, ולעבור בכיכר ואצלב.

לאחר מכן, מתחיל הסיור הרגלי המודרך שבמהלכו תראו את צידה החיצוני של מצודת פראג המרשימה המאה ה-10, אחת הטירות הגדולות ביותר באירופה מתקופת ימי הביניים. תעצרו לארוחת צהריים בת 3 מנות יוצאות דופן במסעדה.

אחרי ששבעתם, תמשיכו לארץ הפלאות האחרת של פראג: גן ואלדסטיין היפה בסגנון איטלקי, גן בארוק הבנוי בשיטת מדרגה חקלאית. תצאו לחקור את עיירת לסר, אחד מאתרי המורשת העולמית  של אונסק”ו בפראג. תלכו לראות את קאמפה איילנד עם הבתים הציוריים המרשימים שלו, ואת הקיר המלא בגרפיטי בהשראת ג’ון לנון.

לאחר מכן, תיהנו משייט בסירה לאורך נהר הוולטאבה! העובר את גשר קארל ההיסטורי, תוכלו ללמוד על ההיסטוריה המדהימה ועל התרבות של פראג וליהנות מכיבוד הכלול במחיר.

לאחר השייט בנהר, תצאו להליכה בכיכר יאן פאלאך, אתר הנצחה שהוקם לזכר החיילים שנהרגו במהלך השחרור של פראג ב-1945, טיילו במורד שדרת פאריז’קה, אזור הקניות המפורסם המלא בחנויות קמעונאים ומעצבי יוקרה, תלכו לבקר בעיירה היהודית של פראג, שם המדריך שלכם ישמח לחלוק אתכם את הידע שלו על האזור.

המשיכו בהליכה אל כיכר העיר העתיקה כדי לראות את בית העירייה הישן ואת השעון האסטרונומי המפורסם שראשיתו במאה ה-15. תסיימו את טיול היום שלכם מול תיאטרון אסטייטס, שאירח את הבכורה של האופרה דון ג’ובאני של מוצרט!

הסיור הזה כרוך בהליכה מרובה, מומלץ להגיע בנעליים נוחות.

לפרטים נוספים על סיור יום מלא בפראג הכולל שייט בנהר הוולטאבה, ארוחת צהריים וביקור במצודת פראג, תמחור וביטולים


על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם