מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.
זמן קריאה משוער: < 1 דקהזו ההזדמנות שלכם לקבל הצצה לעברה הנאצי של ברלין. סיור רגלי של 4 שעות באתרי הרייך השלישי. אתם תצאו בליווי מדריך היסטוריון, אל חורבות אנהלטר בהנהוב, תחנה ממנה נהגו לשלוח אסירים למחנות ריכוז, תלכו לראות את מטה הגסטאפו ו-SS לשעבר ואת הבונקר של היטלר. תוכלו ללמוד על האנשים שנאבקו נגד המערכת הנאצית של טרור, ולקבל נקודת מבט מעמיקה על המציאות המצמררת של השואה. הסיור מסתיים לפני בניין הפרלמנט הגרמני, הרייכסטאג.
עיקרי הדברים
- תגלו רחובות מקומיים בסיור רגלי בעיר
- מדריך אינפורמטיבי, ידידותי ומקצועי
- חזרו אחורה בזמן בסיור היסטורי
אתם תפגשו את המדריך שלכם בתחנת הרכבת האקשר מארקט ותצאו לסיור רגלי של 4 שעות באתרים מוכרים של הרייך השלישי בברלין. במהלך הסיור תוכלו להתעמק בהיסטוריה של היטלר והמפלגה הסוציאליסטית הלאומית עם עזרתו של המדריך ההיסטוריון שלכם וללמוד על משטר האימה שאחז בגרמניה מ-1933 עד 1945, התקופה החשוכה ביותר של המדינה.
גלו כיצד הנאצים בשיטתיות הרסו את הקהילה היהודית של ברלין; פעם אחת המשגשגות ביותר באירופה. קודם אתם תלכו אל חורבות אנהלטר בהנהוב, בעבר תחנת הרכבת הגדולה באירופה שממנה רבים מתושביה היהודים של ברלין גורשו למחנות ריכוז. לאחר מכן, אתם תצאו לכיוון המטה לשעבר של ה-SS של הימלר וה”גסטאפו”. תעברו את מוזאון הטופוגרפיה של הטרור בדרככם אל משרד התעופה של הרמן גרינג.
אחרי צלילה של ארבע שעות לתוך ההיסטוריה המעמיקה של הרייך השלישי, הסיור יסתיים ברייכסטאג, בניין הפרלמנט הגרמני.
–
לפרטים נוספים על סיור רגלי של חצי יום באתרים המפורסמים של הרייך השלישי בברלין, תמחור ביטולים
על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.