• תַפרִיט
  • תַפרִיט

סינטרה וקסקאיס בסיור יום בקבוצה קטנה מליסבון

דף הבית » סינטרה וקסקאיס בסיור יום בקבוצה קטנה מליסבון

מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.

זמן קריאה משוער: 2 דקות

בואו לחוות את היופי הטבעי ההיסטורי של פורטוגל בסיור יום בקבוצה קטנה מליסבון לסינטרה וקסקאייס. במרחק של כמה שעות בלבד מעיר הבירה של פורטוגל, תמצאו את סינטרה, מקום קסום שבו האדם והטבע חיים בהרמוניה מושלמת. תוכלו לגלות מערות ושבילים סודיים בפארק פנה, להתפעל מהמראות הטבעיים של פארק הטבע סינטרה והצוקים של רוקה קייפ ולבקר בארמון פנה. תוכלו ליהנות לנסיעה עשירה בנופים מרהיבים לאורך החוף האטלנטי, ולעצור בחוף קסקאיס ולהסתובב בעיר קסקאיס ובמפרץ.

עיקרי הדברים

  • מדריך אינפורמטיבי, ידידותי ומקצועי
  • איסוף מנקודת מפגש מרכזית
  • סיור מקיף באוטובוס תיירים

במרחק נסיעה קצרה מליסבון נמצאות הערים היפות סינטרה וקסקאיס. התחילו את הסיור שלכם במסע לסינטרה, בקרו בפארק פנה, שם תמצאו מגוון מפתיע של שבילים מהממים, עצים וצמחייה אחרת. תגיעו אל כס המלכות ותיהנו מנוף מדהים של ארמון הפנה הלאומי והאוקיינוס ​​האטלנטי.

לאחר מכן, תרגישו כמו בני מלוכה פורטוגזית בזמן שאתם נכנסים לארמון הלאומי הרומנטי פנה דרך חלקו העליון של ההר סינטרה. תראו את הטריטון הגדול, השומר על הארמון, שנבנה בהשראת אמנות מנואלינית. בתוך הארמון, תוכלו להעריך את תשומת הלב שהוקדשה בעיצוב הפרטים הקטנים בחדרי השינה של המלך והמלכה והחדר הערבי.

תצאו מהארמון ותנו למדריך שלכם להוביל אתכם למרכז ההיסטורי של העיר סינטרה, שם יהיה לכם זמן פנוי לחקור את העיר, לבקר בארמון הלאומי של סינטרה (שבו בני המלוכה הפורטוגזית של המאה ה-15 וה-16 נהגו לבלות את חודשי הקיץ) או שתנצלו את הזמן הפנוי לארוחת צהריים (על חשבונכם). לקינוח, מומלץ לנסות טרווייסרו או קוואיז’דה, שני מאפים מקומיים טעימים.

בהמשך הסיור, תיהנו מהנוף שמציע פארק הטבע סינטרה, תעברו את קווינטה דה רגליירה, ארמון סטאיס וארמון מונסראט בדרככם. אל תפספסו את ההזדמנות לצלם תמונה של צוקי רוקה קייפ (קאבו דה רוקה), הנקודה המערבית ביותר באירופה, ובקרו בגן עדן לגולשים בחוף גינצ’ו. תעברו את הצוק לוע הגיהנום (בוקה דו אינפרנו), לפני שתעצרו למתוח את הרגליים לאורך מפרץ  קסקאיס.

תצאו לטיול סביב מרכז קסקאיס, כפר דייגים לשעבר והיום מקום נופש פופולרי. תעקבו אחרי המדריך שלכם דרך סמטאות צרות ותראו את הבתים הלבנים המסורתיים או שתיהנו ממנוחה קצרה על החוף.

תספגו את הנופים המרהיבים לאורך החוף האטלנטי והעיר אסטוריל בנסיעה חזרה לליסבון, שם הסיור שלכם מגיע לסיומו.

אני, יאיר בר זוהר, מנהל האתר. השתמשתי בסיור זה. וזה היה מצויין

לפרטים נוספים על סינטרה וקסקאיס בסיור יום בקבוצה קטנה מליסבון ,תמחור וביטולים


על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם