מצאתם טעות בכתבה? יש לכם משהו להוסיף? צרו איתנו קשר.
זמן קריאה משוער: < 1 דקהשהה במלון: יאיר בר זוהר. בטיול טאיוואן הונג קונג בחסות קתאי פסיפיק.
המלון הומלץ לי על ידי: מיטל מרגליס לין, יועצת ומדריכת טיולים בטאיוואן
–
Crossing The Rainbow Bridge B&B ממוקם בשיולין. גישה חופשית לאינטרנט. חניה פרטית ללא תשלום זמינה באתר.
כל החדרים כאן מצוידים בריצוף עץ מלא ומספקים לכם מיזוג אוויר וטלוויזיה עם מסך שטוח. חדר אמבטיה פרטי כולל מקלחת, אמבטיה או מקלחת ומייבש שיער. התוספות כוללות ספה, שולחן כתיבה ומצעים.
צימר זה יפה מאוד, נקי ומטופח. המיקום נוח מאוד מכיוון שנמצא במרחק קצר מהפארק הלאומי טרוקו. אהבנו כל חלק מהשהייה שלנו במעבר הגשר! הבעלים, טיירה ואשתו, ין הם אנשים נפלאים ועוזרים מאוד. לינדה וקוויני יצאו מגדרם לעזור לאורחים ותמיד היו במרחק שיחה אם היינו צריכים משהו. מקום נהדר להפוך את החופשה שלכם בהוליאן לבלתי נשכחת!
בקיצור, הרגשה של בית עם גינהומרפסת
- צ’ק-אין בשעה 15:00-22:00
- צ’ק-אאוט בשעה 11:00
נדרש בעת ההגעה
- נדרש פיקדון בכרטיס אשראי או במזומן, נדרשת תעודה מזהה רשמית עם תמונה
- גיל מינימלי בעת צ’ק אין הינו 15.
השוואת מאות אתרים לחוות דעת ומחירים ל Crossing The Rainbow Bridge B&B שבשיולין
מה יש בסביבה הקרובה
- פארק לאומי טארוקו – 31 דקות הליכה
- כנסיית שינצ’נג – 34 דקות הליכה
- תחילת מסלול שקאדונג – 35 דקות הליכה
- תחילת מסלול שיאוצולו – 35 דקות הליכה
- מקדש האביב הנצחי – 8 ק”מ
- מוזיאון הווא ג’יא ג’ייד – 12.7 ק”מ
- שביל ישן זואילו – 13.8 ק”מ
–
על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.