• תַפרִיט
  • תַפרִיט

מאביניון למרסי בשיט נהרות על הרון עם מופעים והרצאות!

טוען אירועים

« כל האירועים

מאביניון למרסי בשיט נהרות על הרון עם מופעים והרצאות!

22/02/2023 @ 08:00 18/10/2023 @ 17:00

זהו אחד מחבלי הארץ היפים של צרפת עם כרמים ויקבים, תרבות יין מפותחת, קולינריה עשירה ומענגת חך, לצד שרידים מהעבר הרומי המפואר של האזור.

נבקר בכפרים מימי הביניים ובאתרי מורשת עולמית של אונסק”ו כמו ארל ואביניון ונתרשם מהאור המיוחד לאזור ששבה את לבו של וינסנט ואן-גוך.

נטייל בליון השוכנת בנקודה בה מתאחד נהר הסון עם נהר הרון, באזור היין קוט-דו-רון, בעיר בון (Beaune)ובאתרים רבים נוספים.

מסע שייט קסום ורומנטי באזור פרובנס, בספינה מפוארת, מרווחת ומפנקת. בליווי מדריך החברה המפעילה שמומחה לאזור במהלך השיט!

החברה המפעילה (האופרטורית) היא הראשית בישראל בשייט נהרות שמגישה לכם הצעה למסלול ייעודי עם מחיר מיוחד לגולשי האתר.

תמונה ראשית מאתר Pixabay 

מאביניון למרסיי, 6 לילות שייט / 7 ימי טיול + לילה באביניון, על סיפון: 5*MS Viva Voyage, תאריכי יציאה: 18-25.10.23

לחץ כאן > לטופס הרשמה לשייט נהרות על הרון עם מופעים והרצאות!

הספינה: MS Viva Voyage חמישה כוכבים

שנת ייצור:  2004 (שיפוץ מקיף ב2022) | אנשי צוות: 36 | מספר תאים: 74 | מספר נוסעים: 154

בואו לחוות את הצד השמשי והשמח של צרפת, בספינה מפוארת זו המפליגה בבורגונדי ופרובאנס. תוכלו לצפות בנופים המרהיבים ובאתרים ההיסטוריים במסעכם מסיפון השמש רחב הידיים, או לטבול בג’קוזי. התאים מרוהטים בפאר וכוללים מרפסת צרפתית – חלונות פנורמיים נפתחים מהרצפה ועד התקרה. בערב, אחרי הסעודה המשובחת – אחרי הכל, זו צרפת! – תוכלו לשבת בטרקלין המפואר עם החלונות הפנורמיים, או בביסטרו בר הפתוח שבמרפסת האחורית. אין דרך נעימה יותר לטייל ולהכיר את צרפת מאשר על סיפון Voyager.

MS Viva Voyage חמישה כוכבים

בכל תאי הספינה תוכלו למצוא:

מוצרי קוסמטיקה יוקרתיים של חברת RITUALS. טלוויזיה 32אינצ’. מיני-בר מלא (לאורך כל השיט) ובו מים, בירות ושתיה קלה. מכונת נספרסו. אינטרנט אלחוטי חופשי בספינה. כספת. חלוקים ונעלי בית.

מפרט הספינה:

MS Viva Voyage חמישה כוכבים

מסלול השייט:

יום 1: מרסיי, אקס אן פרובנס, אביניון

בשעות הבוקר ננחת במרסיי ונצא לביקור בעיר אקס אן פרובנס הציורית. נמשיך ללינה באביניון.

יום 2: אביניון, ליון

לאחר ארוחת הבוקר נערוך סיור רגלי בעיר ששימשה במאה ה-14 כמקום משכנם של האפיפיור והנהגת הכנסייה הקתולית. נראה את הגשר המפורסם עליו לומד כל ילד צרפתי, ואת חומות ימי הביניים שנשתמרו בשלמותן. נטייל אל כיכר מגדל השעון עם בתי הקפה הרבים שבה ונראה את הארמון הגותי הגדול ביותר דאז, ארמון האפיפיורים. לאחר הסיור, נסע לליון, שם נעלה על סיפון ספינת הנהרות הנוחה והאלגנטית. לאחר שנתמקם בחדרים ניפגש לארוחת ערב חגיגית עם קפטן הספינה.

יום 3: ליון

היום נצא להכיר את ליון, העיר התוססת שנמצאת בנקודה בה מתאחד נהר הסון עם נהר הרון. נתרשם מהעיר העתיקה, אתר מורשת עולמית של אונסק”ו, נעלה לגבעת Fourvière עליה ממוקמת הבזיליקה הגדולה והלבנה, Notre-Dame de Fourvière ונערוך תצפית על האזור כולו. נראה את כיכר בלקור הגדולה והמרשימה ואת הקירות המצוירים שהעיר מתהדרת בהם. נתרשם גם מהמעברים המקורים בין הבניינים, המכונים Traboules, שהוקמו לשימוש סוחרי תעשיית המשי של העיר לשינוע סחורה. בלילה נשוט אל עבר מאקון.

יום 4: מאקון (Macon)

היום נצא לסיור בבית החולים העתיק והיפהפה מהמאה ה- 15 בעיר בון (Beaune). מבנה היסטורי מיוחד במינו, הן בשל היעוד שלו והן בזכות הארכיטקטורה הגותית הייחודית וגגות הפוליכרום המרהיבים.  בשעות אחר הצהריים נפליג ל Tain l’Hermitage.

יום 5: Tain-l’Hermitage

הבוקר הספינה תעגון ב Tain-l’Hermitage שבלב אזור היין קוט-דו-רון. נצא לסיור באתר מרהיב ,Palais Ideal Du Facteur Cheval ארמון חלומות שבנה במו ידיו דוור פשוט. לקראת שעות אחר הצהריים נפליג לעבר העיירה Viviers.

יום 6: Viviers – Pont du Gard

היום נצא מהעיירה הקטנה ויוויי אל פון דו גאר (Pont du Gard), גשר-אקוודוקט שהוכרז כאתר מורשת עולמית של אונסק”ו ונחשב דוגמה מובהקת לכשרונם של הבנאים הרומים. המבנה המאסיבי, שעומד איתן כבר אלפיים שנה, נבנה מאבנים שנחתכו בדייקנות והונחו במקומן ללא שימוש במלט. הגשר נחשב לאחת האטרקציות התיירותיות המושכות ביותר בצרפת. אחר הצהריים הספינה תפליג לכיוון ארל.

יום 7: ארל ולה בו דה פרובנס, Les Baux De Provence

הבוקר נצא לסיור רגלי בארל, העיר בה מתפצל נהר הרון לשתי זרועות היוצרות את הדלתא שלו אל הים התיכון ובה צייר וינסנט ואן גוך חלק מציוריו הידועים ביותר בתקופה הנחשבת לאחת הפוריות ביצירתו. נראה את שרידיו המרשימים של האמפיתיאטרון הגדול מהתקופה הרומית המשמש למופעים (ומלחמות שוורים) גם כיום ונתחקה אחר ציוריו של ואן גוך בעיר.

אחרי ארוחת הצהריים, ניסע ל Carrieres Des Lumieres, מחצבה שהפכה לאטרקציה בזכות המופע האור-קולי האומנותי הייחודי שמוצג בתוכה.

נמשיך בנסיעה אל הכפר המקסים לה בו, השוכן בראש צוק תלול וטובל בנוף כרמי זיתים, שבתיו הישנים חצובים בתוך הסלע. בתום הסיור נחבור לספינה באביניון.

יום 8: טיסה חזרה לארץ

היום נפרד מהספינה ונצא בנסיעה לכיוון שדה התעופה לטיסתנו חזרה לארץ.

מאביניון למרסי בשיט נהרות על הרון

לחץ כאן > לטופס הרשמה לשייט נהרות על הרון עם מופעים והרצאות!

מידע נוסף:

המחיר כולל:

שייט בתא חיצוני לבחירתכם.

על בסיס פנסיון מלא בספינה ביום הראשון תינתן ארוחת ערב בלבד ובאחרון ארוחת בוקר בלבד.

WIFI חופשי בספינה.

סיורים עשירה כמפורט כולל כניסות לכל האתרים במסלול.

ישראלי מומחה לאזור מצוות המומחים של החברה הישראלית המספקת את השייט.

 והרצאות במהלך השיט!

השירות בספינה.

המיסים וההיטלים.

המחיר לא כולל:

ביטוח בריאות.

הוצאות אישיות.

תשר למדריך הישראלי.

טיסות:

18/10/23 TLV- MRS LY321 0525-0855.

25/10/23 MRS- TLV LY322 1000- 1455.

הערות:

טיולי השייט מתאימים לאורחים המסוגלים לטייל ברגל באופן עצמאי. יש לקחת בחשבון שכל יום יוצאים מהספינה לטיול רגלי עד הצהריים. לעיתים יש ללכת כ 10 דק’ מהמעגן לעיר הקרובה. בערים עצמן תיתכן מדרכה עם אבנים ולכן לא ניתן יהיה להשתמש בהליכון או בכיסא גלגלים.

במהלך השייט ייתכנו שינויים בתוכנית הטיול ובמקומות העגינה כתוצאה משינוי בגובה המים בנהר, תנאי מזג האוויר או החלטת חברת השייט.

התוכנית ניתנת לשינוי לשיקול דעתו של המלווה הישראלי ובהחלטתו בלבד בשטח.

החברה המפעילה רשאית להחליף את הטיסות המוצעות לשייט במידת הצורך.

תנאי תשלום

מקדמה ע”ס 200 אירו לאדם בעת ההרשמה לאישור העסקה.

90 יום טרם היציאה – גמר חשבון.

הרשמה תתבצע רק לאחר שליחת טופס הרשמה מלא וחתום ע”י הלקוח.

מדיניות ביטול:

עד 90 יום לפני היציאה – עלות מקדמה בלבד.

89-60 יום לפני היציאה – 50% מעלות הטיול.

59-30 יום לפני היציאה – 70% מעלות הטיול.

30 יום ומטה – 100% מעלות הטיול

חובה לרכוש ביטוח בריאות תואם גיל ומצב בריאותי מיד לאחר השלמת הרישום לשיט!

חופשה נעימה!


על פי סעיף 27א לחוק הגנת זכויות יוצרים: אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות למידע/צילומים/תמונות/סרטים המגיעים לידנו. אבל, אם זיהיתם מידע/צילום/תמונה שאתם מחזיקים בזכויותיהם ולא ניתן קרדיט (בשוגג), אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש או לבקש לתת קרדיט, וזאת באמצעות פנייה למייל support@tiulim.net.


צרו קשר עם ורדה לתכנון הטיול שלכם